İSTANBUL / ÜMRANİYE - TOKİ MADENLER MEVLANA İLKOKULU

TOKİ MADENLER MEVLANA İLKOKULU

Madenler Mahallesi Şehit Ünal Kalafat Caddesi No22 Ümraniye / İSTANBUL
Vizyon
Mükemmel bir dünya için kendini ve toplumu sürekli geliştiren, mutlu ve özgür insan yetiştirmektir. Öğrencilerimize nitelikli bir eğitim vererek onları 21. yüzyılın değişen gereksinimlerine yanıt verebilecek çağdaş, bilgili, katılımcı ve ahlaklı bireyler olarak yetiştirmektir.
Misyon
Bilim çağında, yöresel kimliğini ve milli değerlerini muhafaza edebilen, bilgisini referans kabul ettirip, kendine saygı ve güven duyan, ufku geniş, özgür, girişken, genç ve dinamik nesiller yetiştirmektir. Sevgi, saygı ve güven ortamında “başarma azmi” ve “geleceği şekillendirme” sorumluluğu ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle eğitimde öncü olmaktır.
Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :Tam gün
08.45- 14.15
Doğalgaz - Kalorifer
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Okulumuza Ümraniyeden 14, 522 ve 131 hat numaralı iett otobüsleriyle gelmek mümkündür. Ayrıca Ümraniye-Şile otobanı üzerinden Madenler çıkışını kullanarak gelebilirsiniz.Yine metroyu kullanarak Madenler durağında inerek okulumuza ulaşabilirsiniz.Okulumuz Madenler Citroen bayinin hemen arkasında,Madenler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nin yanındadır.
Madenler Mh. Şehit Ünal Kalafat Cd. No:22 Ümraniye
Okulumuz ilçe merkezine 11 km uzaklıktadır.